Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-06@14:07:43 GMT

اتخاذ تصمیمات سختگیرانه برای مراکز تعویض پلاک

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۴۷۱۵۴

به گزارش باشگاه خبرنگاران، علیرضا زالی، فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران  درباره مراکز تعویق پلاک گفت: عملا امکان فاصله گذاری اجتماعی در مراکز پیشخوان دولت و مراکز تعویق پلاک که حجم زیادی از مردم  به آنها مراجعه می‌کنند، وجود ندارد.

او افزود: در این مکان‌ها بارها این فاصله گذاری مختل شده و پروتکل‌هایی که فعلا برای مراکز صادر شده در تناسب با شرایط جمعیت مراجعه کننده به این مراکز نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زالی گفت: طبیعتا بخشی از تصمیماتی که در روزهای آتی اتخاذ خواهیم کرد؛ در زمینه ایجاد پروتکل‌های سخت گیرانه‌تر است؛ بنابراین باید پروتکل‌ها تغییر کند و بخشی از آن هم که در فرآیند نوبت دهی و چرخشی وجود دارد، باید دستورالعمل‌های جدیدی برای آنها تدوین شود.

اجرای پروتکل های بهداشتی جدی تر برای مشاغل در تهران

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران گفت:  آخر این هفته، موضوع  اجرای ناقص پروتکل های بهداشتی در مراکز تعویض پلاک  را در جلسه ستاد مبارزه با کرونا مطرح و تصمیم‌گیری می‌کنیم. 

او افزود: ۴۵۰ هزار شغل در استان تهران به اجرای پروتکل‌های بهداشتی تعهد داده اند و این آمار بالاترین میزان در کشور است. به دلیل تراکم بالای جمعیت در تهران ، نیازمند این هستیم که پروتکل‌های بهداشتی را جدی تری برای مشاغل در نظر گرفته شود.

اصناف تهران فقط به ۶۲ درصدی پروتکل‌های بهداشتی عمل کرده اند

زالی بیان کرد: شاهد اجرای ۶۲ درصدی پروتکل‌های بهداشتی توسط مشاغل در تهران بوده ایم که این میزان نسبت به متوسط کشوری که ۸۵ درصد است، قابل قبول نیست. به همین جهت در روز‌های آتی نشستی را با مجموعه اصناف خواهیم گذاشت. از روز گذشته برنامه‌های نظراتی دوره‌ای بر نحوه فعالیت مشاغل بیشتر شده است و البته عدم اجرای پروتکل‌های بهداشتی به معنای نافرمانی و یا عدم تمکین نیست بلکه بهتر است آموزش‌ها محیطی‌تر و میدانی‌تر انجام شود.

شرایط تهران در مقابله با کرونا بی ثبات است

او اضافه کرد: تا اواسط هفته آینده اجرای پروتکل‌های بهداشتی در استان تهران حداقل درباره اصناف وضعیت مطلوب تری پیدا خواهد کرد. آمار مبتلایان جدید به کرونا نسبت به ۴۸ ساعت گذشته، تغییر محسوسی نداشته است. شرایط تهران در زمینه مقابله با بیماری کرونا شکننده و بی ثبات است و هر گونه تقلیل ملاحظات بهداشتی باعث می‌شود شاهد بروز شکل جدیدی از ویروس کرونا در کشور  باشیم.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: اجرای پروتکل های بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۷۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۸۱۱ هکتار زمین اشتباهی به نام یک شرکت تعاونی شده است/ سند مالکیت باطل شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، «القاصی» رئیس کل دادگستری استان تهران در جلسه امروز شورای عالی قضایی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه تعیین تکلیف و ساماندهی اراضی ملی و دولتی و به‌طور مشخص صدور اسناد مالکیت برای پلاک ثبتی ۳۸ اصلی موسوم به خجیر، گفت: بر اساس پیگیری‌های انجام شده و مصوبات شورای حفظ حقوق بیت‌المال و تشکیل کارگروه‌های متعدد، طی هفته گذشته سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ به مساحت چهار هزار و ۲۵۱ هکتار از اراضی موسوم به خجیر که در مجاورت شهرهای تهران و پردیس قرار دارد، به نام دولت صادر شد.

وی افزود: این اراضی که بخش مهمی از اراضی پلاک ۳۸ اصلی خجیر هستند و دربردارنده اراضی مناطق حفاظت شده محیط زیست، اراضی و تاسیسات و ساختمان‌های مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی، بخشی از اراضی ملی و منابع طبیعی و همچنین بخشی از بستر رودخانه جاجرود و سد ماملو می‌باشند، پیش از این همواره مورد تعرض، دست‌بُرد و طمع زمین‌خواران بودند.

رئیس کل دادگستری استان تهران همچنین با اشاره به روند پیگیری‌های قضایی انجام شده در خصوص واگذاری اراضی پلاک ثبتی ۷۷/۲ محمودآباد شهرستان فیروزکوه به شرکت تعاونی پاژن البرز، گفت: در سال ۱۳۸۵ و در حالیکه اداره کل منابع طبیعی و سازمان جهاد کشاورزی استان تهران و کمیسیون‌های ذیربط تنها با واگذاری دو هکتار از اراضی پلاک ۲ فرعی از ۷۷ اصلی شهرستان فیروزکوه به شرکت دامپروری پاژن البرز موافقت کرده بودند، پس از معرفی به دفترخانه اسناد متأسفانه بر اثر اشتباهی که صورت می‌گیرد، سند مساحت دو هزار و ۸۱۳ هکتار، شامل کل پلاک ۲ فرعی از ۷۷ اصلی فیروزکوه، به نام شرکت مذکور می‌شود.

وی‌ با بیان اینکه از آن سال تاکنون علی‌رغم اطلاع مراجع ذیربط، اقدامی در جهت اصلاح اسناد به عمل نیامده و شرکت مذکور علاوه بر اخذ سند، اقدام به تصرف کامل اراضی مذکور کرده و به هیچ وجه حاضر به استرداد این اراضی نبوده است، گفت: پس از پیگیری‌های گسترده صورت گرفته، اسناد مالکیتی که به اشتباه صادر شده بود باطل شد و سند مالکیت دو هزار و ۶۴۰ هکتار از این اراضی به نام دولت جمهوری اسلامی ایران اخذ شد و ما بقی نیز در دستورکار قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ اراضی خجیر به نام دولت صادر شد
  • ۲۸۱۱ هکتار زمین اشتباهی به نام یک شرکت تعاونی شده است/ سند مالکیت باطل شد
  • ۵۹۰۰ پلاک مسکونی نوسازی شد/کلنگ زنی ۱۵۰ هزار واحد مسکونی
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • وضع قوانین سختگیرانه گوگل برای محتوای دیپ‌فیک
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب